caspa_head_2
BLOG - CASPA DE OZONO

viernes, 13 de octubre de 2006

Infancia

Leido hoy en www.telenoticies.com:

Disney prendrà mesures contra els empleats que van simular en un vídeo una orgia entre Goofy, Mickey i Minnie


La companyia Walt Disney ha anunciat que ha iniciat accions per prendre les mesures oportunes contra diversos empleats del parc temàtic Disneyland París que, disfrassats d'alguns dels seus mítics personatges, van fer un vídeo en què simulaven una orgia i ho van penjar a internet.

Sexe explícit entre Goofy, Mickey i Mini. Mentre els uns van i els altres en vénen, Goofy agafa pel darrere Minnie, que intenta desfer-se'n. Després, un enorme ninot de neu intenta també aprofitar-se de la nòvia de Mickey. I així, entre les rialles dels presents, es va repetint l'escena entre diferents personatges de la factoria Disney.

Segons sembla, el vídeo va ser enregistrat amb una càmera digital en un vestuari de la zona de treballadors del parc d'entreteniment, vetat al públic que el visita. Les imatges van arribar ràpidament a internet i s'ha convertit ja en una de les estrelles de YouTube.

La companyia no ha explicat encara si ha pres ja alguna mesura legal contra els empleats, però ha deixat clar que emprendrà les accions oportunes. Considera que el comportament mostrat en el vídeo és "inacceptable i inexcusable".



Ésto es lo más fuerte que he podido encontrar:
http://www.youtube.com/watch?v=6RX7fWA5aOs